Danes je 24.Nov.2025, 09:49
Vsi časi so UTC + 1 ura
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme

Osvetlitev sredinske konzole!

[ 129 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 13.Feb.2008, 10:21 

Aha, tale način mi je bolj pri srcu. Tole bi se pa še dal probat! Se pravi ubodem modro folijo in probam srečo. Iceman, kje se da tole folijo nabavit?

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 13.Feb.2008, 18:46 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Slovenj Gradec
Avto: Alfa Romeo GT
Js mam paos papir, ki ga lahko dobiš v skoraj katerikoli papirnici.

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 13.Feb.2008, 19:28 

Danes sem iztaknil tista dva gumba za pomik stekel - teh mini ledic jst ne znam zamenat, pomoje, morš lotat druge?

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 13.Feb.2008, 19:31 
Odsoten
Uporabniški avatar

Brez skrbi, gre... Pač nogice morš dat čimkrajše, pa natančno prispajkaj, pa si zmagal.

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 14.Feb.2008, 07:09 
Odsoten

Kraj: Črna na Koroškem
Avto: Peugeot 508 SW 2.0 hdi
Kot je reku iceman, se da ja, res da je mučno pa ti vzame fuul časa sam je pa rezultat tolk boljši, lohk iceman pove, cel popoldan sm se zafrkavu da sm zamenju ledice v števcih, sam se je splačal, rezultat je več kot popoln, pa še plazma števca si ne bom nabavlu zdj, k skor isto zgleda, prpoam slikce še mogo dons

lp

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 17.Feb.2008, 23:00 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
Avto: Ford FIESTA ST150
Dej nej mi en prosim pove kako se zamenja tale osvetljitev pri 306ki. Pac danes sem demontiral konzolo, pobral vse ven, zarnice so navadne notri in ni nikjer nobene folije, samo steklo in zarnice. Bi bilo dovolj da na tisto steklo nalepim cez modro folijo in je to to?

Slika
(na te sliki sm obkrozu kje je ta prozorni pleksi, a se da samo tukaj cez modro folijo nalepit?)

Slika

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 17.Feb.2008, 23:23 
Odsoten
Uporabniški avatar

Avto: 306 SPORT
namesto lampic daj LEDice.. s sirokim kotom svetenja.. pa bi mogu dobit dober efekt..
zgleda nimas nobene folije.. tko da bi mogoce slo tudi ce prelepis z barvno folijo..

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 09:03 
Odsoten
Uporabniški avatar

Če hočeš bolj bledo modro, daj folijo, če pa pravo izrazito modro, pa daj ledice.

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 09:39 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Kamnik
Avto: 508 sw hdi
s folijo nauš nč naredu ker je na tisti beli plastiki folija nalimana z barvami tko da bo čudn če boš dau sam ledice not, jest sm naredu tko:

odlepu original folijo dol tm k so številke pa to in sm skeniru ter sprintal na papir ter dau pol tist gor namest originala. namest žarnc pa sm not nalotu plave ledice še prej sm jih pobrusil da je bla glavca ravna ter s svedrom jih malo navrtu (tko k so pozicijske led diode k jih kupš).....no tko sm jest naredu

sam je kr zajebancija tko da jest nism nč kriv če ti kej ne rata al pa karkol če boš tko delu kukr sm jest....

vso srečo!

rezultat lahk pogledaš na http://sebo306.moj-album.com v albumu <moja bivša 306>

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 10:05 

sebo306 napisal/-a:
s folijo nauš nč naredu ker je na tisti beli plastiki folija nalimana z barvami tko da bo čudn če boš dau sam ledice not, jest sm naredu tko:

odlepu original folijo dol tm k so številke pa to in sm skeniru ter sprintal na papir ter dau pol tist gor namest originala. namest žarnc pa sm not nalotu plave ledice še prej sm jih pobrusil da je bla glavca ravna ter s svedrom jih malo navrtu (tko k so pozicijske led diode k jih kupš).....no tko sm jest naredu

sam je kr zajebancija tko da jest nism nč kriv če ti kej ne rata al pa karkol če boš tko delu kukr sm jest....

vso srečo!

rezultat lahk pogledaš na http://sebo306.moj-album.com v albumu <moja bivša 306>

KUPIM :twisted:

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 10:36 
Odsoten
Uporabniški avatar

hehe,... avto je že šou za dele tko da pojma nimam kje je :D če bi meu pa cajt bi ti pa naredu sam ga res nimam,.....

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 11:07 
Odsoten
Uporabniški avatar

Avto: 306 SPORT
sej ce kupis ledice s kotom svetenja 120° pomojem ni treba nic brusit..
glede folije pa nisem preprican kako imas.. ce je izrazito oranzna barva, imas verjetno oranzno folijo..

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 14:11 

sebo306 napisal/-a:
hehe,... avto je že šou za dele tko da pojma nimam kje je :D če bi meu pa cajt bi ti pa naredu sam ga res nimam,.....

DAMM IT nikol nimam sreče, no če ga boš kdaj mel se priporočam(ti poveš seveda ceno) k jst se nebom nikol sam lotu tega. :wink:

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 14:27 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Novo mesto
Avto: 406 Coupe
evo in jst se tud ponujam :D
pa še neki me zanima. Vidu sm tvojo armaturko pa me zanima a je mel starejši model pugija poleg ure še da je temparaturo kazu? al si to sam naredu? ker jst mam sam uro :? pa spodi imam tud sam dve tipke(4 žmigavci pa gretje zadnje šipe) ti pa vidm da imaš 4..čemu?

http://caby.moj-album.com

Naslov prispevka:
Odgovor Objavljeno: 18.Feb.2008, 19:03 
Odsoten
Uporabniški avatar

hehe fanta možno je vse. bomo vidl kako bo s cajtom v bodoče,....

@caby : ja starejši modeli (ph1) modela 306 je mel pod urco 4 gumbe. za cigarete pržigat se je pa spodi odprl pepelnik pa vžigalnik...

kar se temperature tiče jo kažejo vsi modeli 306ke sigurno, tko da če teb ne kaže je možno da te senzor kej heca al pa da ga sploh nimaš kar original ne bi smeglo bit. nahaja se pa v levem špeglu (taka bunkica pod špeglom)...

kar se pa gumbov tiče - ph2 306ka ma za meglenke prižgat na ročici za luči pa za žmiguce medtem ko je mela ph1 tm nad urco še dva knofa za sprednjo in zadnjo meglenko (za moje pojme je blo to lepš narjen k men gre tale vžigalnik tm prov na jetra k mi grdo zgleda).

@BrojJedan : ja da se kupt širokokotne ledice sam če maš na zalogi navadne pač mčkn improvizeraš hehe :D

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 129 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Naslednja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Vaš dostop

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na: