Ta vikend sem se lotil barvanja zavornih čeljusti, in malo poslikal, za lažjo predstavo če se kdo loti zadeve
Za izvedbo rabimo:
- Sprej barvo npr. rdečo -
TEMPERATURNO OBSTOJNO - Drateno krtačo
- Nitro razrečilo
- Brusni papir aka šmergl (300+600) če hočemo res dobro zbrusit čeljusti, da se barva še boljše prime
- Star časopis in pa maskirni trak za zaščito (da ne pobarvamo kaj več kot čeljusti)
- Dvigalko ter ključ za demontažo platišč (najboljše je da imamo "kozo" podstavimo komplet avto na "klocne", da nerabimo dvigovat vsakega posebaj, prihranimo na času

)
1. Avto dvignemo z dvigalko ali dvignemo ter podstavimo z "kozo", demontiramo kolesa, očistimo čeljust z drateno krtačo in brusnimi papirji, nato dobro prebrišemo z nitro razrečilom!

Zadevo dobro zaščitimo, tudi okolico, saj nam od barve v spreju leti na vse konce ko barvamo iz cca 20-30cm razdalje. Med nanosi počakamo cca 2min, jaz sem naredil 3 nanose na vsako čeljust.

Nekako tako zgleda brez platišč, po končanem delu lahko previdno namestimo platišča, ter pustimo avto še nekaj časa, da se dobro posuši, ob tej priliki pa imamo čas, da platišča dobro očistimo tudi iz notranje strani, tako smo ubili 2 muhe na 1 mah
In še rezultat na koncu