Kar se tiče teh oglasov, sem pred časom redno in pridno dodajal posnetke zaslonov vsem (!), nato pa je prišel čas da to delate naprej sami. Ne rečem, kakšnemu ki je čisto nov na forumu ga še vedno prilimam ker pač zastopim da ne gre vsak takoj brat pravilnika in marsičesa neve, starim mačkom ga pa ne mislim (sploh pa ker smo o tem že imeli vroče razprave v preteklosti).
Za vodjo administratorjev potrebuješ predvsem soglasje vodstva, glasovi članov le pripomorejo k odločitvi. Jaz sem imel idealne možnosti da se povzpnem na to mesto. Kot dobro veste je bil klub leta brez spletne strani, zamenjalo se je kar nekaj administratorjev in vsi so obljubljali da bojo izdelali spletno stran. No, od tega se ni nič zgodilo, nato sem pa ta projekt prevzel jaz. Stran je tukaj že nekaj časa, forum redno posodabljam in tudi naredil sem temo zanj ki se ujema s samo stranjo (sicer opažam da ima par napak, a ni časa za bi popravil - lahko ti n0g00dah, in če bo vredu, dobiš še moj glas za novega admina).
@Urc: bom tvoj predlog vzel in ga predlagal v vodstvenem delu, in če bojo odgovori pozitivni, imaš to pozicijo. Je pa še ena stvar ki jo razmisli. Če sprejmeš to mesto, potem dokler si na poziciji ti urejaš vse male oglase in ti odgovarjaš če kaj ne štima. Da nebomo spet imeli nekoga ki mu dodelimo mesto, nato pa po enem tednu zgubi vso voljo.